Η Εταιρεία

Η ΚΕΧΙΔH ΑΦΟΙ  ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας, χονδρική και λιανική, ειδών θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Έχει στο ενεργητικό της φωτοβολταϊκό σύστημα των 100kw, εγκατεστημένο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Εισάγει και εμπορεύεται μηχανήματα θέρμανσης και καύσιμης ύλης.

Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια του εξωτερικού με σκοπό την καλύτερη και οικονομικότερη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Στόχος μας είναι η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές, και συνεχή αναζήτηση ευνοϊκότερων και τεχνολογικά πιο αναβαθμισμένων προτάσεων για τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι της εταιρίας είναι η ενδυνάμωση της εσωτερικής οργάνωσης και η αύξηση του δικτύου πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Οι αδερφοί Θεοδόσιος και Χάρης Κεχίδης, συνιδιοκτήτες και διευθύνων σύμβουλοι της εταιρίας, είναι επικεντρωμένοι στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις αντιστοίχως, φέρνοντας καινοτομία και εδραιώνοντας τις αξίες της εταιρείας στην αγορά.

Η εταιρία ΚΕΧΙΔΗ ΑΦΟΙ εδρεύει στην Βιομηχανική ζώνη της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Καλοχωρίου σε πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες.